SSLUG har fået ny hjemmeside!

Fredag d. 25 Marts 2016 holde SSLUGs bestyrelse et møde. På mødet talte vi bl.a. om vores nye hjemmeside. Vi har i SSLUG arbejdet på at få en ny hjemmeside. Det er nu sket, og derfor vil vi byde velkommen til dette nye site.

I skrivende stund er vi stadig ved at migrere de sidste ting. Vi mangler bl.a. at migrere indhold fra den gamle hjemmeside.

Hvis du savner den gamle side, kan du besøge den på da.sslug.dk

Har du problemer med at indlæse dele af siden, så prøv at rydde din cache, det bør kunne hjælpe.

Vi har bygget vores nye hjemmeside på WordPress, og har sammensat den af diverse plugins og temaer. Den byder bl.a. på RSS feeds til hovedsiden og de enkelte lokalgrupper. Vi har galleri (pt. under migrering) samt en event kalender der, på hovedsiden, konsoliderer alle lokalgruppernes event kalendre.

I forbindelse med vores nye hjemmeside har vi oprettet en såkaldt “multi-site” løsning. Dette betyder at vores lokalgrupper har fået deres egne hjemmesider. Du finder en listen med alle vores lokalgrupper til venstre på siden.

Når vi opdaterer vores hjemmeside vil der automatisk blive sendt ud på vores Facebook og Twitter konto.

I bestyrelsen håber vi i tager god imod vores nye initiativ, og håber således på at den nye hjemmeside løsning vil gavne foreningen og dens lokalgrupper.

You may also like...